15 juli: World Youth Skills Day (Unesco)

Vandaag is het World Youth Skills Day. Dat The Adecco Group zich inzet voor de kansen van jong talent wereldwijd is duidelijk. We bouwen niet alleen dagelijks mee aan de toekomst van jong afgestudeerden door ze in contact te brengen met werkgevers, maar organiseren onder andere ook jaarlijks een groot sportinitiatief, namelijk Win4Youth. Dit doen we ter ondersteuning van goede doelen, zoals Plan International, die zich inzetten voor kansarme jongeren en gezinnen.

The Adecco Group is ook actief lid van het Global Apprenticeship Network (GAN). Dit wereldwijde initiatief wil jongeren de specifieke vaardigheden bijbrengen die bedrijven vandaag en morgen nodig hebben. Daarnaast wil het de kansen van deze jongeren op de arbeidsmarkt verhogen via stages en werkplekleren. Zo draagt ook The Adecco Group haar steentje bij aan het vinden van oplossingen die de jongerenwerkloosheid terugdringen.

Het begeleiden van afgestudeerden in hun zoektocht naar een job is essentieel, ze zijn tevens de bouwstenen voor een mooie toekomst.

The Adecco Group zet, met plezier en met trots, op deze dag, de waarde van onze jongeren dan ook graag in de “spotlights”.

Bedankt, iedereen!

2019-07-14T17:17:17+01:00 News|