Holding statement 2020-04-01T16:34:40+01:00

Coronavirus

Holding Statement

Groot-Bijgaarden, 12 maart 2020

Inmiddels is de hele wereld in de ban van COVID-19, beter bekend als het coronavirus. Als the Adecco Group België houden we de ontwikkelingen goed in de gaten. We nemen het virus erg serieus en volgen de FOD Volksgezondheid.

Onze medewerkers, uitzendkrachten en professionals worden regelmatig geïnformeerd over de laatste stand van zaken en bijbehorend beleid. Voorlopig geldt dat onze uitzendkrachten en professionals de afspraken en coronarichtlijnen volgen van hun opdrachtgevers.

Heeft u vragen over de maatregelen bij de Adecco Group België, neem dan contact op met uw lokale contactpersoon. Neem zelf onderstaande voorzorgsmaatregelen om de kans op besmetting en verspreiding te verkleinen:

  • Geen handen schudden

  • Wassen & drogen van de handen – Was en droog de handen, meerdere malen per dag.

  • Niezen in de armholte – Nies en hoest in de armholte doet; zodat verspreiding via de handen zoveel mogelijk wordt voorkomen.

  • Laptop mee naar huis – Neem een werk laptop mee naar huis, zodat thuis gewerkt kan worden als er ziekteverschijnselen optreden.

  • Werk in kleine teams – Werk zoveel mogelijk in kleine teams, of om teams te halveren en in shifts te werken. Dit kan besmetting voorkomen, maar zorgt toch voor continuïteit.

The Adecco Group volgt alle ontwikkelingen en zal bij wijzigingen of aanscherpingen updates geven.