Jan Dekeyser vanaf 2 januari 2020 aan de slag als Director General Staffing bij the Adecco Group Belgium.

De voormalige CEO van Thomas Cook Belgium leidt er het kantorennetwerk van Adecco. Dat kantorennetwerk staat in voor uitzendarbeid en rekrutering en selectie van diverse profielen.

Met zijn brede expertise binnen commerciële omgevingen, waarin groei, ontwikkeling, transformatie en management van teams centraal staan, is Dekeyser de geknipte man voor the Adecco Group Belgie. Dekeyser vervoegt in januari het directiecomité van de groep en rapporteert aan Country Manager Nico Reeskens.

“We kennen Jan Dekeyser als een gepassioneerd leider met oog voor toekomstige ontwikkelingen. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende internationale organisaties, zijn we er van overtuigd dat we in Jan de geschikte persoon hebben gevonden om onze General Staffing-divisie te leiden & het directiecomité te versterken.”

Nico Reeskens, Country Manager – the Adecco Group Belgium

Jan Dekeyser volgt Filip De Pooter op die een half jaar geleden de overstap maakte als Managing Director naar LHH, een dochteronderneming van the Adecco Group, gespecialiseerd in loopbaan- en talentbegeleiding. Tom Vanoirbeek die de functie ad-interim invulde zal zich in 2020 als directeur volledig focussen op transformatie en de uitbouw van digitale projecten binnen de groep.

2019-12-30T16:51:21+01:00 News|