tevredenheidsenquete 2019-09-09T11:14:36+01:00

Tevredenheidsenquête

Zou je ons aanbevelen?

Jouw mening is belangrijk! Help ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Jouw tevredenheid is onze benchmark. We willen weten wat je vindt van onze diensten, zodat we ze nog beter kunnen afstemmen op wat je nodig hebt. Vanaf maandag 16 september 2019 sturen we een tevredenheidsenquête naar al onze klanten, externe collega’s, kandidaten … en naar jou. Vertel ons je mening en win een prijs!

Win een prijs voor uw tijd

Ook al neemt het invullen van de enquête maar 5 minuten in beslag, we stellen jouw deelname erg op prijs. Vul daarom tussen 16 september en 6 oktober onze enquête in en maak kans op een van de drie Apple iWatches als blijk van dank voor je waardevolle feedback.

In onze Algemene voorwaarden vindt u alle informatie over het veilige gebruik van uw gegevens.

Deelnemen

De indeling van onze beoordelingsschaal

Voor ons is de hoogste benchmark wanneer een klant, partner of kandidaat ons bij anderen aanbeveelt. Alleen dan voldoet onze dienstverlening aan de norm en verdienen we een topscore. Als je ons bij anderen zou aanbevelen, kun je ons een 9 of 10 geven. Zou je onze diensten niet aanbevelen? Dan geef je ons een 8 of minder. We streven naar uitmuntende prestaties en rekenen daarom maar twee tevredenheidscijfers (9 en 10) tot een aanbevelenswaardige score. En omdat we onze dienstverlening willen verbeteren, stellen we jouw eerlijke mening op prijs. Zou je ons aanbevelen?

“Mensen vormen het hart van wat we doen. In onze sector maken mensen het verschil. Daarom helpt jouw feedback ons om onze dienstverlening aan klanten, kandidaten en externe collega’s te verbeteren.”

Nico Reeskens,
Country Manager The Adecco Group België

Over The Adecco Group Belgium

Met 800 werknemers en 130 kantoren biedt The Adecco Group in België een gevarieerd dienstenaanbod. The Adecco Group biedt oplossingen voor uitzendwerk, rekrutering & selectie en HR-diensten.

Gespecialiseerde HR-diensten worden op de Belgische markt aangeboden via verschillende merken en bedrijven.

Meest bekend is Adecco, ons General Staffing merk dat professionele talenten matcht met jobs en werkgevers, ofwel als uitzendkrachten ofwel als vaste medewerkers.

Verder voorziet The Adecco Group een ruim aanbod aan oplossingen voor Professional Staffing via de gespecialiseerde diensten van Spring Professional, Modis en Badenoch + Clark. Het aanbod van The Adecco Group in België wordt vervolledigd door de diensten van Lee Hecht Harrison, een specialist in career transition en outsourcing, en Pontoon, een aanbieder van workforce planning op permanente of contingente basis en dit voor alle industrieën.