The Adecco Group opnieuw uitgeroepen tot één van de beste Belgische werkgevers

The Adecco Group België is voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot één van de beste Belgische werkplekken. Tijdens de officiële uitreiking van de ‘Best Workplaces 2019 Awards’ in Brussel sleepte de HR-dienstverlener de zevende plaatst in de wacht. Dat maakte The Great Place To Work Institute en Vlerick Business School gisterenavond bekend.

De Great Place To Work Award is een prestigieuze titel die bedrijven een onafhankelijke en objectieve beoordeling geeft op vlak van goed werkgeverschap en mensgerichte organisatiecultuur. De parameters voor deze beoordeling worden opgesteld door het internationale Great Place To Work Institute, dat in België nauw samenwerkt met de Vlerick Business School. Door zowel op nationaal als internationaal vlak sterk in te zetten op groei en evolutie van hun medewerkers, kreeg The Adecco Group dinsdagavond de zevende plaats binnen de Belgische ranking van beste werkplekken met meer dan 500 medewerkers.

Nico Reeskens, Country Manager van The Adecco Group in België: “De arbeidsmarkt, maar ook de noden van onze medewerkers evolueren constant. Als internationale verlener van HR-oplossingen willen we dan ook zelf een voortrekkersrol spelen om tegemoet te komen aan die noden. De analyse die Great Place To Work over ons maakt, leert ons hoe we die voortrekkersrol kunnen behouden. Bovendien daagt het ons om ons steeds te verbeteren, door de vergelijking met de andere bedrijven die mee de top 10 inpalmen. Het resultaat toont ons elke keer opnieuw dat een door waarden gedreven beleid ook door de medewerkers sterk geapprecieerd wordt.”

Zevende keer in de top tien

The Adecco Group houdt sterk rekening met deze studies en parameters van de Great Place To Work Institute in zijn personeelsbeleid. Daardoor is het niet de eerste keer dat The Adecco Group het certificaat van Great Place To Work op zijn naam mag zetten. Al zeven jaar op rij belandt de HR-dienstverlener in de Belgische top tien.

Sonia Frey, HR & Legal Director van The Adecco Group: Zowel op internationaal als nationaal vlak laten we ons inspireren door de bevindingen van de Great Place to Work Institute om een goede werkgever te kunnen zijn. Transparante dialoog en sterke interne communicatie liggen volgens ons aan de basis om een Great Place To Work te zijn.”

Of The Adecco Group ook op Europees en internationaal vlak in aanmerking komt om te behoren tot één van de beste werkplekken is nog niet bekend. Die ranking wordt pas bekendgemaakt later dit jaar.